BIHKOŠARKA

Dejan Kukavica za SNM: Možemo puno bolje, to ćemo pokazati

Košarkaši Slobode 73 nakon subotnjeg poraza na domaćem terenu od Budućnosti iz Bijeljine 76:72 u meču četvrtog kola Prve lige Republike Srpske, okrenuli su se novim obavezama. Već sutra ih očekuje zaostala utakmica drugog kola protiv ekipe Varde Hidroelektrane u Novom Gradu.

– Moram malo da se vratim na tu subotnju utakmicu. Jedna, dvije lopte su odlučile pobjednika. Držali smo visok nivo igre u prvom poluvremenu. Očekujem da sutra budemo još bolji, da “produžimo” te dobre momente. Varda je dobra ekipa, ali ja vjerujem u svoje momke i mislim da možemo do drugog trijumfa, pogotovo ako budemo imali pomoć publike, kao protiv Budućnosti. Navijači su bili sjajni i pozivam ih i sutra, da ponovo dođu, a mi ćemo im se na parketu odužiti, rekao je Dejan Kukavica, trener Slobode 73 za naš portal.


Sloboda je na skoru od jedne pobjede i dva poraza, uz utakmicu manje, te se nalazi na devetom mjestu na tabeli.

– Mi nemamo nikakav imperativ ove sezone. Želimo da igramo dobru košarku i da pokažemo svima da vrijedno radimo. Ovo je grupa odličnih momaka, koji će tek pokazati koliko mogu. Vjerujem u njih i oni će donijeti još dosta radosti našim navijačima, poručio je za kraj Kukavica.

Zaostala utakmica drugog kola Prve lige Republike Srpske između Slobode 73 i Varde igra se sutra od 18.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button