EVROPSKE LIGEFUDBAL

Najtužnija poruka koju je dobio Samir Nasri

Samir Nasri, nekadašnji francuski reprezentativac, prije nešto više od 10 dana imali smo priliku da ga vidimo u dresu koji ga dobro zateže preko stomaka, veliki je prijatelj Serhija Aguera. Argentinac mu se javio porukom i nažalost više dileme nema:

– Kun mi je upravo poslao poruku. Nažalost, mogu da potvrdim, tačno je da mora da okonča karijeru. Tužan sam zbog njega. Sjajan igrač, sjajna osoba… Prosto, to nije njegov izbor, već prinudno povlačenje zbog zdravstvenog stanja. Znam kakvu ljubav osjeća prema fudbalu i rastužuje me što mora da prestane na ovakav način. Šaljem mu punu podršku jer on je neko koga veoma cijenim, rekao je bivši Aguerov saigrač za Kanal plus.

Da podsjetimo, tokom jučerašnjeg dana saradnik Marke Đerar Romero pustio je vijest o srčanim problemima koji su dijagnostifikovani argentinskom napadaču…

– Za sljedeću nedjelju zakazana je konferencija za štampu na kojoj će zvanično biti objavljeno Aguerovo povlačenje, napisao je Romero na svom Tviter nalogu.

Serhio Aguero ima 33 godine, odigrao je do sada pet utakmica za Barselonu, od toga samo jednu kompletnu, protiv Rajo Valjekana.

U karijeri je igrao za Independijente, Atletiko Madrid, Mančester Siti i Barselonu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button