EVROPSKE LIGEFUDBAL

Trener Čelsija: Junajted je veliki klub

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel istakao je da je njegov tim spreman da igra na najvišem nivou u meču protiv Mančester junajteda.

‘Plavci’ u nedjelju dočekuju ‘crvene đavole’ u 13. kolu Premijer lige. U petak je Tuhel održao konferenciju za medije, a prvo pitanje je bilo vezano za dolazak Ralfa Rangnika na Old Traford.

– Pomogao mi je mnogo, bio je moj trener, a bio je jedan od onih koji su me ubijedili da budem trener. Imao je uticaja na sve nas. Prije nego što kažem nešto više, moramo da budemo svjesni da još nije imenovan. Tako da treba da pokažemo poštovanje prema svima – rekao je Tuhel.

Čelsi je prvi na tabeli sa 29 bodova. Junajted ima 17 na osmoj poziciji.

– Nikada ne otpisujem nikoga. Ni u ovom meču, ni u ligi. Junajted je veliki glub, prije svega, ali ima i vrlo iskusnu grupu igrača. Ne smijemo da im dozvolimo da dođu do svoje igre, jer onda će pokazati sav svoj potencijal.

Na pitanje da li je ovo pravo vrijeme za duel sa Junajtedom, njemački stručnjak je odgovorio:

„Ne znam. Ne razmišljamo o tome, svu našu energiju usmjeravamo na naš tim. Spremni smo za velike izazove i želimo da igramo na najvišem nivou.

Istakao je Tuhel da nije očekivao ovako dobre rezultate svog tima.

– Ne, ali to je možda i dobra stvar, jer nismo dozvolili da se zanesemo. Bilo je teško zamisliti ovakve stvari, jer je odluka brzo donijeta.

Meč u nedelju na programu je od 17.30.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: gun shop
Back to top button