EUROKUPOVIFUDBAL

Evropsko proljeće u Humskoj: Sreća uz Partizan u nadoknadi vremena

Fudbaleri Partizana paslirali su se u šesnaestinu finala Lige konferencije jer su u posljednjem kolu grupe B remizirali protiv Anortozisa – 1:1.

Nije ovo bila partija za nezaborav „crno-bijelih“ koji su najavljivali da idu na trijumf i da neće kalkulisati, ali su u drugom poluvremenu svjesno ili nesvjesno povukli ručnu. Kontrolisali su situaciju na terenu, ali je u petoj minuti nadoknade Anortozis mogao da šokira Humsku. Ipak, lopta je poslije jednog šuta otišla nekoliko centimetara pored gola Popovića.  

Umjesto Rikarda Gomeša kome je pozlilo na posljednjem treningu šansu u vrhu napada dobio je mladi Marko Milovanović i nastavio da je koristi. Postigao je gol za vođstvo u 20. minutu, jer je u svom stilu glavom matirao golmana gostiju. Njemu je ovo treći gol u nizu, pošto je pogodio protiv Dubočice u Kupu, a zatim i protiv Novog Pazara.

Samo 13 minuta kasnije izjednačio je Anortozis i to poslije nespretne reakcije Aleksandra Popovića koji je napravio jedanaesterac, a iskoristio ga je Hristodulopulos.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button