EUROKUPOVIEVROPSKE LIGEFUDBAL

Nova Zvezdina “devetka”: Šerif za osvetu ili Barselona

Crvena zvezda u januaru dobija novog aduta u trci sa Partizanom i Ligi Evrope.

Ohi Omoinžuafo stiže na “Marakanu” iz Moldea u top formi, nakon što je bio prvi strijelac norveškog prvenstva sa 27 golova.

Ovaj 28-godišnji fudbaler u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač sa dogovorenom saradnjom na tri godine.

– Izabrao sam Crvenu zvezdu prevashodno zato što je riječ o velikom klubu, čije uspjehe odmalena znam. Ostvarila je odlične rezultate prethodnih godina, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi, a pogotovo ove sezone u Ligi Evrope. Pokazali su interesovanje za mene veoma rano i stavili mi do znanja da me stvarno žele. Uvjeren sam da ću u Beogradu nastaviti da se igrački razvijam – rekao je Ohi za “Večernje Novosti”.

U srpsku prestonicu stiže nekoliko dana prije zvanične prozivke trenera Dejana Stankovića, zakazane za 11. januar. Ohi ne krije ciljeve.

– Prosto i jednostavno – želim da osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom. To je jedino što me interesuje. I, naravno, da što je dalje moguće doguramo u Evropi.

Zanimljivo, izrazio je želju u vezi sa protivnikom u osmini finala. Šerif, ljetošnjeg dželata crveno-belih, ili spektakl sa Barselonom ili Borusijom Dortmund.

– Najradije bih želio da izvučemo Šerif i osvetimo im se za poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Takođe, bilo bi sjajno i da nam zapadnu velikani poput Barselone ili Borusije Dortmund. To bi bili pravi spektakli – zaključio je Norvežanin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button