FUDBALREGIONTRANSFERI

Mladi reprezentativac Srbije i zvanično u Rijeci!

Sava Aranđel Čestić, mladi reprezentaivac Srbije, nije dugo čekao na novi angažman poslije sporazumnog raskida saradnje sa njemačkim Kelnom. Srpski štoper je u ekspresnom roku pronašao klub, a karijeru nastavlja u Hrvatskoj. Rijeka je promovisala Savu Aranđela Čestića, koji je već stigao na Rujevicu i stavio se na raspolaganje treneru Goranu Tomiću.

– Sve je na visokom nivou. Vidio sam stadion i kamp, što se tiče uslova sve je odlično. Rijeku sam izabrao, jer sam imao najbolji osjećaj, još sam mlad i moram da se razvijam. Rijeka mi je pokazala da je to najbolji put za mene, rekao je Čestić.

Rijeka je na zimsku pauzu otišla kao drugoplasirani tim, s identičnim brojem bodova kao i aktuelni prvak, zagrebalčki Dinamo, te Osijek, dok četvrtoplasirani Hajduk ima pet bodova manje.

– Pratio sam hrvatski šampionat ove sezone, upoznat sam s činjenicom da imamo isti broj bodova kao i prvoplasirani Dinamo, borimo se za titulu prvaka i to je za mene bila jako velika motivacija kada sam odlučivao o svojoj igračkoj budućnosti. Mislim da bi bila za svakoga, igrati u klubu koji se bori za titulu jedne zemlje. To je i moja ambicija, a vidim iz svega i ambicija kluba i ja sam za to spreman, zaključio je mladi reprezentativac Srbije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button