FUDBALREGION

PREDSTAVLJEN NORVEŽANIN Ohi prijeti Rikardu, Mrkela potvrdio – stiže Italijan

Novi napadač Crvene zvezde Ohi Omoijuanfo predstavljen je javnosti, a sportski direktor Mitar Mrkela je rekao da će uskoro u klub stiči i desni bek Kristijano Pićini.

Najbolji strijelac norveške lige bio je prilično samouvjeren, podvukavši da želi prestići Partizanovog Rikarda na čelu liste strijelaca.

– Spreman sam. Zvezda je fantastičan klub. Cilj mi je da osvojim titulu sa klubom i da osvojimo kup. Prvi utisci su mi odlični. Svi ovde vode računa o meni, jedva čekam da počnem sa treninzima i naravno kasnije da igram utakmice – poručio je Nigerijac sa norveškim papirima.

Da li će baš moći da stigne Rikarda veliko je pitanje, pošto je napadač sa Zelenortskih Ostrva postigao 18 golova.

– Znao sam o Zvezdi mnogo kad je stgila ponuda, znam da je bila šampion Evrope. Gledao sam utakmice kada je igrala sada u Ligi šampiona i Ligu Evrope. Broj golova ne mogu da kažem, vidjećemo, cilj mi je da prestignem prvog strijelca lige koji igra u Partizanu – zapretio je Omoijuanfo.

Mrkela je potvrdio pisanje medija da Kristijano Pićini stiže na “Marakanu”.

– Želja Pićinija je da dođe u Zvezdu, a i naša želja je da dovedemo Italijana. Pregovaramo sa Valensijom. Ide u dobrom smeru. Očekujemo da Pićini uskoro bude sa nama – zaključio je Mrkela.

Ohi će u crveno-bijelom dresu na leđima nositi broj 99.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button