EVROPSKE LIGEFUDBAL

Rangnik: Mektomini postaje kapiten?

Fudbaleri Mančester Junajteda plasirali su se u četvrto kolo FA kupa pošto su minimalnim rezultatom eliminisali Aston Vilu. Poslije utakmice menadžer „Crvenih đavola“ Ralf Rangnik rekao je da vidi napredak u igri svog tima.

Junajted je slavio golom Skota Mektominija, a Aston Vili su u nastavku zbog ofsajda s pravom poništena dva gola.

– Bio je težak meč, ali mislim da smo pokazali pravu reakciju poslije utakmice sa Vulverhemptonom. Mislim da smo mogli da vodimo 3:2 ili 4:3 na kraju prvog poluvremena. U drugom poluvremenu smo više djelovali iz kontranapada i mislim da smo neke takve situacije morali bolje da iskoristimo. Kada smo promijenili formaciju u sredini terena u ‘dijamant’, imali smo više kontrole. Skot Mektomini je postigao pobjednički gol – on je momak iz naše akademije, u posljednje vrijeme daje golove i demonstrira neke kvalitete vođe. Ne bih se iznenadio da za dvije godine bude kapiten tima – kazao je Ralf Rangnik.

– Vidim napredak u igri. Kada bih rekao da je ovo bila savršena partija, niko mi ne bi vjerovao jer to nije ni bila. Imamo još mnogo stvari na kojima moramo da radimo, ali sve je lakše kada se pobijedi – rekao je poslije meča privremeni menadžer Mančester Junajteda.

Junajted će u četvrtom kolu ponovo biti domaćin, a na Old Traford će doći Midlzbro. Mečevi četvrtog kola FA Kupa na programu su početkom februara (4-7).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button