FUDBALREGION

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali u Antaliju

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Antaliju, gdje će do 3. februara brusiti formu za proljećni dio sezone. Šef struke srpskog šampiona na raspolaganju će imati 29 fudbalera, uz petoricu odsutnih.

Gelor Kanga i Mohamed el Fardu Ben učesvuju na Kupu afričkih nacija, dok su pozitivne nalaze na virus korona imali Milan Borjan, Vladimir Lučić i Aksel Bakajoko.

Na Stankovićevom spisku nalaze se sljedeći igrači: Zoran PopovićMiloš GordićStefan MarinkovićMarko GobeljićMilan GajićAleksandar DragovićStrahinja ErakovićRadovan PankovAndrej ĐurićMilan RodićSeku SanogoNjegoš PetrovićNenad KrstičićVeljko NikolićNikola StankovićMirko IvanićPetar StanićSlavoljub SrnićAleksandar KataiFilipo FalkoAndrija RadulovićNikola MituljikićJovan MituljikićOhi OmojiuanfoMilan PavkovLois DioniRišairo ŽivkovićMarko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

Prvi dio priprema biće namijenjen fizičkoj pripremi, dok će drugi dio biti namijenjen za kontrolne mečeve. Stankovićev tim će u tom periodu odmjeriti snage sa Mariborom, Laskom, Šahtjorom iz Donjecka i Šahtjor Soligorskom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button