GRAND SLAMTENIS

“Debakl zvani Novak Đoković”

“Debakl zvani Novak Đoković” iliti sramota koja je morala da se izbjegne, bile su riječi Entonija Albanezea, opozicionog kandidata na australijskim izborima.

Njemu je u petak po drugi put oduzeta viza u Australiji i on se od nedavno ponovo nalazi u pritvoru.

Preliminarno saslušanje je završeno nedavno, a Novak Đoković se nije pojavio već su umjesto njega govorili advokati.

Kako pišu australijski mediji ovo nije promaklo Entoniju Albanezeu koji je uspio da “ubere” još koji poen rekavši da je ova velika sramota mogla biti izbegnuta.

– Prvo su rekli da ovo nekako nije njihova odgovornost, a australijska vlada je morala da mu izda vizu. Sve ovo je moglo da se izbjegne, čitav ovaj debakl zvani Novak Đoković – rekao je Albaneze.

Mnogo toga se dogodilo u posljednje vrijeme, veliki broj ljudi nije moglo da dođe u Australiju da poseti svoju porodicu…Postoje australijski državljani kojima prijeti zatvorska kazna, možda se sjećate, ako su se u jednom trenutku vratili u Australiju iz Indije.

Ali nekako je izdavanje vize za Novaka Đokovića od strane australijske vlade, iznenađenje za Morisonovo vladu i čitava stvar je veoma kontroverzna.

Novak Đoković je najbolji teniser na svijetu i jurio je 10. Australijan open i 21. Grend slem u karijeru prije nego što je izbio čitav fijasko, prenosi Gardijan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: magic mushroom benefits
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button