BIHFUDBAL

Borčevih osam lakih komada u prvoj pripremnoj utakmici

Fudbaleri Borca deklasirali su ALFA Modriču 8:0 u prvoj pripremnoj utakmici igranoj u Krupi na Vrbasu. Trener crveno-plavih Nemanja Miljanović dao je šansu svim igračima po teškom terenu, a oni su mu se revanširali pravom goleadom.

Borac je poveo u devetom minutu pogotkom Jove Lukića koji je materijalizovao centaršut sa desne strane.

Dva minuta kasnije na 2:0 iz penala povisio je Dejan Meleg. Prethodno je oborenBrkić pred golom Modriče.

Već u 13. minutu bilo je 3:0. Ponovo je strelac bio Jovo Lukić.

Deset minuta kasnije za 4:0 pogodio je David Čavić. Mladi ofanzivac primio je loptu pred golom Modriče i onda lako matirao Radulovića.

“Petarda” je pukla u 25. minutu. Poslije kornera, kratko je intervenisala odbrana Alfa Modriče, lopta je stigla do Vojnovića koji upošljava Begića a ovaj je nakon sjajnog prijema uspio da poentira.

Prvi dio utakmice Borac je dobio rezultatom 6:0. Šesti pogodak postigao je Dejan Meleg. Bio je to njegov drugi gol na ovoj utakmici.

Nastavio je Borac gdje je stao i u drugom poluvremenu. Nikola Dujaković htio je da uposli Luku Cucina pred golom Alfa Modriče, ali je Mitar Trifković nespretno zatresao vlastitu mrežu za Borčevih 7:0. Igrao se 64. minut.

Konačnih Borac – ALFA Modriča 8:0 postavio je mladi Jotić u 71. minutu susreta.

Crveno-plavi u četvrtak 27. januara putuju u Tursku na pripreme. Tamo će odigrati pet prijateljskih mečeva.

Rivali su bjeloruski Šahtjor Soligorsk (31. januar), ruska ekipa Arsenal iz Tule (05. februar), pa dva ukrajinska tima, Oleksandrija (09.februar) i Dnjipro (12. februar – 11.00 časova). Posljednji meč crveno-plavi igraju 12. februara od 17.00 časova protiv poljske Rešovije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button