BIHFUDBAL

VELIKI POSAO BORCA Vraća se Jović, stiže i bivši mladi reprezentativac Švedske

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca i doskorašnji igrač španskog Agiljasa Toni Jović po drugi put će obući dres tima iz Platonove.
Jović je dres Borca nosio od jula 2014. do avgusta 2016. godine, a igrao je još za Široki i Krupu. U Španiji je na 16 utakmica postigao jedan gol. Sada će biti veliki pojačanje za ekipu Nemanje Miljanovića, koja je prije nekoliko dana ostala bez kapitena Gorana Zakarića.

– Toni je na putu za Banjaluku. Nakon što je raskinuo ugovor u Španiji došlo je do kontakta i mogu da potvrdim sa smo nakon nekoliko dana razgovora dogovorili saradnju do kraja ove sezone – rekao je potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković za ATV.

Dolazak Jovića nije jedina novina u banjalučkom timu, jer će redove Borca pojačati i nekadašnji mladi reprezentativac Švedske Ferhad Ajaz koga odlično poznaje Nemanja Miljanović.

– Sa ova dva igrača kompletirali bi našu ofanzivnu liniju za nastavak sezone. Ipak, očekuje nas još posla. U potrazi smo za igračem na poziciji štopera, a želja nam je da, sa još jednim igračem, dodatno pojačamo naš vezni red – rekao je Zeljković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button