FUDBALREGION

Konačno sve nedaće iza Natha: Spreman sam da poletim!

Fudbaler Partizana Bibars Natho, poslije dvomjesečne pauze, započeo je novi ciklus priprema za proljeći dio sezone.

Natho je za klupski sajt govorio o pauzi zbog anemije, željama i sadašnjoj formi.

– Za druge ljude to je bilo dva mjeseca, meni je to izgledalo kao dvije godine. Opet, srećan sam što mi se to desilo tek poslije 15 godina karijere, naravno ne i što je i sada. Posljednjih šest mjeseci sam se osjećao slabije, nisam razumio zbog čega. Razmišljao sam o mnogim stvarima, ali ne i o anemiji. Srećan sam što sam našao rješenje, jer je moglo da pređe u nešto ozbiljnije. Riješio sam to i sada sam se vratio jači nego ikada – rekao je Natho.

Imao sam takođe povredu aduktora, posljednjih godinu dana sam osjećao veliku bol, rekao je Izraelac.

– Poslije 60-70 minuta igre sam se osećao užasno. Uz to, anemija mi je oduzela svu moć i snagu koju sam imao. Sada sam ponovo spreman da poletim – naglasio je.

Natho se osvrnuo i na to kako teku pripreme crno-bijelih u Turskoj.

– Bilo je teških trenutaka kada smo gubili, kada su neki od nas bili povrijeđeni, kada je vrijeme bilo izuzetno loše, ali smo na kraju pregurali sve to zajedno, kao tim. Zato smo sada spremni da preuzmemo sve u svoje ruke, krenuli smo polako i radimo na tome. U ovoj sezoni trener nam je pomogao da izgradimo nešto i treba da zadržimo to, da nastavimo da budemo bolji svakog dana i na svakoj utakmici. Srećan sam zbog toga jer naporno treniramo, znamo svoj cilj, ko nam nam je protivnik i guramo do pobjede – kaže Natho.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: brainsclub
Back to top button