FUDBALREGIONTRANSFERI

Slavija bi Veljka Nikolića

Veljko Nikolić se visoko kotira na listi potencijalnih novajlija praške Slavije. Zvezdin vezista je dugo na skeneru dugogodišnjeg šampiona Češke, ljetos se pričalo o izvjesnom transferu… Zimski prelazni rok u Češkoj je tek počeo, i trajaće naredne tri sedmice.

Dovoljno da se ponovo pokrene priča o Veljku Nikoliću. Glavni skauti Slavije boravili su prethodnih dana u Turskoj, gdje su na nekoliko mečeva željeli da se uvjere u formu Fenerbahčea, narednog rivala u Ligi konferencija. Pogodovalo im je što je klub iz Istanbula 15. januara gostovao Antaliji, pa su svratili do Beleka. Razlog je Veljko Nikolić. Željeli su da vide na licu mjesta kako trenira vezista crveno-bijelih. I nisu imali šta da vide, pošto je Nikolić radio van grupe.

I juče su predstavnici velikana iz Praga posetili terene sportskog centra Kalista, nadali su se da će Veljko Nikolić odigrati solidnu rolu i nagovijestiti povratak u prošlogodišnju formu. I ponovo su razočarani napustili poprište meča, pošto zbog obnovljene povrede zgloba Nikolić nije bio u konkurenciji.

Problemi sa povredom, koju je liječio i tokom zimske pijace, mogli bi dodatno da umanje šanse za transfer Veljka Nikolića, koje i onako nisu bile velike. Činjenica je da Crvena zvezda ne može da računa na projektovanu zaradu od pet miliona evra. Nezvanično, crveno-bijeli bi bili zadovoljni i sa ponudom od dva miliona, možda i nešto manje. Problem je povreda, ali Slavija ima dovoljno vremena da reaguje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button