FUDBAL

NERIJEŠENO SA RUSIMA Borac dva puta gubio, Cucin i Vušurović donijeli zaslužen remi

Fudbaleri Borca remizirali su sAkronom iz Tule (2:2) u prvom meču na pripremama u Antaliji, a golove za „crveno-plave“ postigli su Luka Cucin i Milan Vušurović.

Bila je ovo prilično dobra i otvorena utakmica posebno imajući u vidu da ekipe tek hvataju takmičarski ritam, a trener Banjalučana Nemanja Milajnović posebno može da bude zadovoljan drugim poluvremenom.

Ruski drugoligaš poveo je u 12. minutu kada je iskoristio grešku Marka Brkića, poslije brze kontre poentirao je Karim Girajev. Borac je prilično smušeno počeo utakmicu, ali je uspio da se oporavi polsije vođstva rivala, pa je na isiteku pola časa igre debitantski gol u dresu „crveno-plavih“ postigao Cucin. Iskoristio je jedan centaršut poslije kornera i upisao se na sebiju za novi klub. Ipak, Rusi su ponovo uzvratili, a Nikolu Ćetkovića ponovo je matirao Girajev.

Trener Borca Nemanja Miljanović je na poluvremenu zamijenio cijelu postavu, a najbolju šansu propustio je Jovo Lukić. Pokušavali su Banjalučani da stignu do izjednačenja, konstantno imali inicijativu, a ona se isplatila u 81. minutu. Dejan Meleg je sjajno podvbalio loptu Ferhadu Ajaziju, on šutirao, a na odbijenu loptu natrčao Vušurović i poentirao bez problema.

Idući rival biće im još jedan ruski tim ali dosta jači Arsenal iz Tule, na čijoj klupi sjedi Miodrag Božović Grof.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button