BIHFUDBAL

Goran Brkić: Borac napreduje svakim danom!

U redovima Borca i danas prepričavaju dešavanja sa jučerašnje prve pripremne utakmice u Turskoj protiv Akrona (2:2). Goran Brkić, novajlija u crveno-plavom dresu svjestan je da je lično mogao bolje, ali isto tako da su pripreme tu da se radi i griješi, bolje sad, nego kad krene prvenstvo.

– Protivnik je na adekvatnom nivou, zato i jesmo tu. Čvrst i tvrd protivnik koji hoće da igra, u suštini zadovoljan sam našim nastupom. Primili smo golove iz nekih naših individualnih grešaka, što u neku ruku i nije loše, da u samom startu vidimo na čemu možemo još da poradimo. Sa druge strane, kroz igru mogu reći i da sam se ja lično na terenu osjećao fino i mislim da je utakmica mogla da nam donese mnogo dobrog, rekao je Brkić i dodao:

– Kada ekipa odigra dobru utakmicu, mislim da su i to pravi momenti da se izvlače neke greške, gdje svaki od može da napreduje. Svaku utakmicu i trening iskoristim da probam da vidim šta je to na čemu mogu dodatno da radim na sebi, tako da dok god igram fudbal, tako ću da razmišljam.

Zadovoljan je Goran radom pod Miljanovićevom komandom.

– Ritam je od starta na visokom nivou i mene to iskreno raduje. Smatram da iz toga možemo da izađemo samo jači. Zato i jesmo tu, koristimo ove odlične uslove i moramo da budemo zahvalni na prilici, što smo tu gdje jesmo, ističe Brkić.

Fudbaler koji je tokom karijere braio boje Olimpije, Triglava i kazahstanskog Taraza uvjeren je da ova ekipa Borca može mnogo.

– Vidi se da se ekipa podmladila. Imamo poletan tim i meni se to dopada, raduje me. ‘Živa’ smo ekipa, dinamična i smatram da ćemo kroz ovaj rad koji imamo sa stručnim štabom i uz stvari na koje nam skreću pažnju moći svakoj ekipi da pravimo dosta problema. Normalno, treba još da se uigramo, ima dosta nas novih, ali uz ovaj kostur koji je tu, momci fino rade, sve su to dobri momci, vrijedni, puni elana, tako da sigurno možemo da očekujemo mnogo dobrog, optimista je Brkić.

Slobodno vrijeme na pripremama u Antaliji Brkić je iskoristio i za partiju stonog tenisa protiv pomoćnog trenera Čedomira Ćuluma.

– Pobijedio sam, ali Čedo je igrao dobro i nekako ‘ležimo’ jedan drugom po kvalitetu, tako da se igra dobar stoni tenis. Što se, inače, tiče slobodnog vremena, trudim se da ga koristim tako da radim na sebi, kad sam van terena, na odmoru. Imamo na raspolaganju i saunu koju koristimo, družimo se, upoznajemo, trudim se da uđem u tu neku ‘kolotečinu’, a opet i da dam neki svoj doprinos, rekao je Brkić, čiji je cimer u Antaliji Milan Vušurović, strijelac gola za konačnih 2:2 u meču sa Akronom.

– Nisam mogao da dobijem zanimljvijeg cimera. Uvijek je osmijeh na licima i pored umora, zaključio je Brkić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: molly drug is good,
Back to top button