BIHFUDBAL

Đorđe Rosić za SNM: Vratio sam se u Omarsku na prvi poziv, tu sam proveo najljepše dane karijere

Jedan Rosić, Branko, je napustio Omarsku, a drugi stigao. Prvo pojačanje najprijatnijeg iznenađenja prvog dijela šampionata Republike Srpske je Đorđe Rosić, momak koji je ponikao u ovom klubu, a uspješno nastupao za Polet iz Broda, Rudar Prijedor, Ljubić, Jedinstvo iz Žeravice i Slobodu.

Nema sumnje da će svojim iskustvom i kkvalitetom biti od velike pomoći ekipi Milenka Vulete da i na proljeće nastavi u istom ritmu. Vezni fudbaler ne krije da mu je drago što se vratio u matični klub.

– Došao sam na prvi poziv ljudi iz kluba u koem sam odrastao. Tu sam proveo najljepše trenutke u karijeri, pa niej bilo teško da dogovorimo saradnju. Sve se desilo u dvije riječi, što se kaže – rekao je Rosić za SNM.

Igrački kadar vrlo dobro poznaje, pa neće biti problema da se uklopi.

– Imao sam priliku da igram sa svim momcima, tako da neće biti problema u adaptaciji i uklapanju u ekipu. Pred nama je da se dobro spremimo za izazove koji nas čekaju. Čast mi je i zadovoljstvo ponovo se vratiti i nositi dres i grb Omarske. Iza nas je sajna polusezona, isto takva su i dalja očekivanja kako u klubu tako i naših navijača koji podržavaju klub i dolaze na utakmice u velikom broju. Nadam se da ćemo ostati na tom putu i u narednoj polusezoni.

Želim da pozovem sve ljubitelje i simpatizere Omarske da i dalje prate rad kluba, i budu naša vjerna podrška – zaključio je Rosić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 2rebates
Back to top button