BIHFUDBAL

Krupa otputovala na pripreme: U Međugorje po formu za vrh tabele

Fudbaleri Krupe otputovali su jutros u Međugorje gdje će provesti narednih 12 dana i pripremati se za proljećni dio Prve lige Republike Srpske.

Jesenji šampioni nemaju pritisak da moraju ostati na prvom mjestu, ali će naravno učiniti sve da to i učne. Vidi se to i prema potezima u prelaznom roku, jer su sačuvali sve igrače iz prvog dijela sezone, te doveli nakoliko pojačanja među kojima je najzvučnije Branko Rosić strijelac sedam golova za Omarsku u jesenjem dijelu šampionata.

Ugovor do 2025. godine između ostalih produžio je i trener Vladimir Ilić koji je na put poveo 25 fudbalera, među kojima i nekoliko najtalentovanijih juniora. Prvu provjeru u Međugorju ekipa iz kanjona Vrbasa imaće već u srijedu kada će im protivnik biti jesenji prvak Premijer lige, Zrinjski.

Spisak putnika

Milošević Mladen, Bubić Živko, Mitrović Nikola, Babić Luka, Blažević Emanullah, Rudan Miodrag, Perović Miloš, Đekić Slobodan, Vukčević Danilo, Babić Nebojša, Bilić Imran, Nikodinović Ljubiša, Ćetojević Stefan, Raković Nemanja, Vidović Nemanja, Banović Luka, Hadžić Džafo, Beuk Srđan, Penić Kristijan, Tvrdišić Dimitrije, Ognjen Krneta, Mrzić Srđan, Rosić Branko, Bundalo Marko i Trivić Igor. Članovi stručnog štaba koji su krenuli u Međugorje: Ilić Vladimir, Vidović Nikola, Mazalica Marko, Ratković Filip, Sekulić Željko, Krčmar Bjelan kao i stručni saradnik Zoran Marić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button