EVROPSKE LIGEFUDBAL

Zašto je Gvardiola toliko dugo u Sitiju?

Pep Gvardiola izjavio da je jedini razlog zašto je tako dugo za kormilom Mančester sitija to što ekipa pobjeđuje, ali dodao da nema potrebe za žurbom kad je u pitanju potpisivanje novog ugovora.

– Ja sam dugo ovdje jer smo puno toga osvojili, a i dalje pobjeđujemo. Da nije tako ne bih bio ovdje poslije šest sezona – kazao je Gvardiola.

On je u Mančester sitiju od 2016. i do sad je s klubom osvojio tri Premijer lige, jedan FA kup i četiri Liga kupa. Ipak, jedan pehar zaobilazi “Etihad” – onaj namijenjen pobjedniku Lige šampiona.

Takođe, na najboljem je putu da osvoji četvrti naslov u Premijer ligi. Siti je na vrhu prvenstvene tabele, ima devet bodova više od drugoplasiranog Liverpula.

– U ugodnom smo položaju, i klub i ja. Zato nastavljamo dalje, nema tu ničeg drugog. Imam još godinu i po ugovora, što je puno vremena u današnjem fudbalskom svijetu. Vidimo koliko trenera dobija otkaze, ne samo ovdje u Engleskoj, nego svugdje. Zato ja razmišljam samo o sljedećoj utakmici – kazao je Gvardiola.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button