FUDBAL

Čikago o Šaćiriju: Donijeće radost našem gradu i klubu

Fudbalski klub Čikago Fajer zvanično je potvrdio dolazak Džerdana Šaćirija iz Olimpik Liona vrijedan 7.000.000 evra, što ga čini najskupljim transferom u istoriji kluba.

Reprezentativac Švajcarske je potpisao ugovor sa Vatrenima do kraja 2024. godine, klub nije želio da objavio koliko će igrač inkasirati za to vrijeme.

– Izuzetno nam je drago što smo poželjeli dobrodošlicu Džerdanu Šaćiriju. Riječ je o igraču koji mijenja igru i neko ko će donijeti radost našim navijačima i čitavom gradu Čikagu. Kao jedan od najuspješnijih švajcarskih sportsista svoje generacije, pridružuje nam se u veoma važnom trenutku za klub i potpuno vjeruje u naš projekat koji želimo da ostvarimo. Radujemo se što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu njemu i njegovoj porodici – rekao je sportski direktor Čikago Fajera Džordž Hajc.

Šaćiri će imati priliku da debituje u novom klubu 27. februara, kada počinje nova sezona američkog fudbalskog prvenstva, a Čikago u prvom kolu gostuje Interu iz Majamija. Biće zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati domaća publika, jer je opšte poznato da u “gradu vjetrova” živi oko 300.000 Srba.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
  2. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button