EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kolarov odbio prijedlog Intera za raskid ugovora i posao skauta

Čelnici Intera pokušali su da pronađu kompromis sa Aleksandrom Kolarovim ponudivši mu raskid ugovora u januaru i posao skauta, ali je srpski fudbaler to odbio.

Iako trener Simone Inzagi ne računa na njega, on želi da odradi ugovor do kraja i na ljeto donese odluku o svojoj budućnosti.

Zamišljenim raspletom Inter je planirao da uštedi trećinu godišnjih primanja bivšeg kapitena reprezentacije Srbije, a kako nije postignut dogovor, Kolarov će nastaviti da trenira u Apojano Đentileu čekajući da istekne ugovor koji je na snazi do juna.

Prema pojedinim tvrdnjama Kolarov je istakao ambiciju da postane dio stručnog štaba Intera, međutim taj prijedlog nije prihvaćen i gotovo je izvjesno da će se priča na “Đuzepe Meaci” nekadašnjeg igrača Čukaričkog, OFK Beograda, Mančester sitija, Rome i Lacija okončati ovog ljeta rastankom.

Podsjetimo, Kolarov je u milanski klub stigao u septembru 2020. godine iz Rome, a za “nerazure” je upisao minute na 15 utakmica i okitio se šampionskom krunom i trofejem Superkupa Italije. U aktuelnoj sezoni četiri puta je ulazio sa klupe u igru i zabilježio tek 44 minuta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button