FUDBALREGION

“Vječita” trka: Partizan blagi favorit za titulu

Navijači sa nestrpljenjem čekaju nastavak Superlige, poslije pauze od dva mjeseca. Situacija na tabeli je takva da donosi veliko uzbuđenje, jer Partizan ima pet bodova prednosti, pa je sada i po kladionicama favorit u odnosu na Crvenu zvezdu.

Bukmejkeri su napravili kvote za osvajanje titule prvaka Srbije u fudbalu, po kojima je sada Partizan favoriti. Kvota na crno-bijele je 1,67, dok je na Crvenu zvezdu 2,10.

Ostali klubovi su daleko ispod, pa je tako kvota na Čukarički i Vojvodinu 501, dok je na TSC, Napredak, Voždovac i Radnički Niš 1.101.
Podsetimo, prije početka sezone Zvezda je važila za velikog favorita, pa je tako kvota na Zvezdu tada bila 1,35, dok je na Partizan bila preko tri.

Ipak, kiksevi protiv Surdulice, skupo su koštali crveno-bijele u jesenjem dijelu prvenstva, pa sada imaju ozbiljniji zaostatak za vječitim rivalom.
Superliga se nastavlja predstojećeg vikenda. Partizan odmah ima nezgodno gostovanje u Nišu protiv Radničkog u subotu od 14.30, dok Zvezda čeka Čukarički u subotu od 17.00.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button