EVROPSKE LIGEFUDBAL

Zvijezda Sitija pričao prvi put o detaljima pljačke

Fudbaler Mančester Sitija Žoao Kanselo prvi put je javno govorio o pljački koju su on i njegova porodica preživjeli decebra prošle godine.

Portugalac je zadobio posjekotine po licu nakon što je pokušao da se suprotstavi bandi, koju su činila četvorica kriminalaca.

– Moja porodica nije zaslužila da prođe kroz to. Ali to je život, na žalost takve stvari se dešavaju. Morao sam da nastavim dalje – rekao je Kanselo.

On je tada na Instagramu napisao da je povrijeđen nakon napada četvorice provalnika, kao i da su tom prilikom bili ugroženi i članovi njegove porodice, što ga je posebno razbjesnilo, tako da nije uopšte razmišljao da li da im se suprotstavi.

– Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su me povredile i pokušale da povrede moju porodicu. Kada pokažete otpor, to se dešava. Uspeli su da mi uzmu sav nakit i ostave me sa licem u ovakvom stanju – napisao je tada na društvenim mrežama.

BBC podseća da je Portugalac, kada je imao samo 18 godina, bio suvozač u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula njegova majka. Ranije ovog mjeseca 27-godišnji fudbaler potpisao je novi petogodišnji ugovor sa “građanima”, koji će ga zadržati na “Etihadu” do 2027. godine.

Kanselo je u Siti došao iz Juventusa avgusta 2019. za 60 miliona funti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button