BIHFUDBAL

PROMJENA NA KLUPI ZVIJEZDE 09 Krmpotić otišao zbog neslaganja sa Stanišićem

Ekipa Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići ostala je bez trenera jer je Zlatko Krmpotić napustio klub, a kao razlog odlaska naveo je neslaganje sa prvim čovjekom Zvijezde 09 Borisom Stanišićem oko klupskih ambicija.

– Ponosan sam na period u Zvijezdi 09 u kom su napravljeni najveći rezultati u istoriji kluba. Razlog napuštanje je slabo razumevanje predsednika kluba, kratak roster tokom cijele sezone od 14 do15 igrača i ambicije koje nisu zadovoljavale moje kriterijume. U svakom slučaju sve najbolje u daljem radu želim svim ljudima sa kojima sam sarađivao za vrijeme mog boravka u Bijeljini – rekao je Krmpotić.

Juniori Zvijezde 09, su prošle sezone pod njegovim vođstvom ostvarili istorijski uspjeh, postali su omladinski šampioni Premijer lige BiH, a imali su priliku igrati i u omladinskoj Ligi šampiona, gdje su poraženi u dvomeču od Trabzonspora (0:1, 0:2).

Nakon odlaska Krmpotića sa timom će raditi Mladen Obrenović koji je već jednom vodio prvi tim kao i Momčilo Stanić koji je ove zime preuzeo juniorski pogon. (sportbijeljina)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button