EUROKUPOVIFUDBAL

Partizan u Češkoj sa željom da se ne ponovi Plzenj

Fudbaleri Partizana igraju u Pragu protiv Sparte prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija.

Poslije četiri godine crno-beli su prezimili u Evropi i sada ih čeka ozbiljno gostovanje protiv jednog od najboljih čeških timova.

I tada su se sastali sa češkim predstavnikom kada je Partizan ispao od Plzenja sa ukupnih 3:1, uz poraz u gostima 2:0 u revanšu.

Iz Partizana se nadaju da će sada biti drugačiji ishod, a zanimljivo je da je tada vodio Plzenj sadašnji trener Sparte Pavel Vrba.

Trener Aleksandar Stanojević rekao je da bi bio zadovoljan i remijem, odnosno aktivnim rezultatom za revanš u Humskoj.

– Gledali smo dosta utakmica Sparte, to je mlada, poletna ekipa koja napada sa dosta igrača i koja može u svakom trenutku da vas ugrozi i da postigne gol. Spremni smo za sve situacije koje nas očekuju. Rekao sam već, očekujem pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu – rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Pragu.

Partizan će u Češkoj biti bez Danila Pantića, koji se teško povrijedio na pripremama i završio sezonu. Ostali su spremni.

Sa druge strane, dobra vest za Spartu je što se u ekipu vrati bitan vezista Krejči.

– Partizan ima veoma dobar napad, predvođen strancima. Poštujemo njihov kvalitet, dokazali su ga u domaćem prvenstvu i na evropskoj sceni. Partizan je najjači tim u Srbiji, ali želimo da prođemo dalje – ishvalio je Vrba lidera srpskog prvenstva.

Utakmica je zakazana za 21.00.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
  2. Povratni ping: hk firearms
Back to top button