EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima novu igru: Trodupla opklada za sigurnu zaradu uz lige petice

Lige petice će ovu subotu učiniti interesantnom za sve ljubitelje fudbala, a Kladionica Meridian vam donosi najbolju ponudu i najveće kvote na planeti za dodatni užitak.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

MANCHESTER CITY – TOTTENHAM 1 (1.35) X (6.00) 2 (10.00)

Petardom protiv Sportinga u Lisabonu tokom sedmice, Manchester City je samo potvrdio da je u ovom trenutku vjerovatno najbolja ekipa u čitavoj Evropi. Pep Guardiola je ponovo pokazao zašto ga mnogi smatraju najboljim trenerom današnjice i kruna na njegov boravak u Engleskoj bi bilo osvajanje Lige šampiona. Pored toga, „Građani“ jurišaju na novu titulu u Premijer ligi, imaju devet bodova više od Liverpoola i naredni protivnik biće Tottenham, koji se nalazi u jako lošem momentu.

Pred put u Manchester, trener Tottenhama Antonio Conte je dao jednu izjavu koja je uzburkala javnost u Engleskoj. Italijan je izjavio kako je mislio da može dosta toga popraviti u ovom timu, međutim sada je svjestan koliko je teško raditi u ovom klubu. Tottenham je u seriji od tri poraza, a posebno bolna su bila posljednja dva meča koja su izgubili na svom stadionu od Southamptona i Wolvesa. Pozicija broj četiri koja vodi u Ligu šampiona sve je dalje, a „Etihad“ nije mjesto na kojem bilo ko u Engleskoj očekuje da izvuče bodove.

City djeluje nezaustavljivo i za očekivati je da nastavi u tom ritmu. Pobjeda domaćina uz tri ili više golova na meču (1&3+) po kvoti 1.85 djeluje više nego realno. Ako očekujete da City od početka krene dominantno i autoritativno, 1-1&3+ se nudi po kvoti 2.50!

Premijer liga donosi još nekoliko veoma interesantnih mečeva danas. Chelsea će gostovati kod Crystal Palacea, a kvota  na trijumf „Plavaca“ je 1.75. Arsenal potjeru za mjestom koje vodi u Ligu šampiona nastavlja protiv Brentforda na domaćem terenu. Izabranici Mikela Artete su apsolutni favoriti i njihova nova pobjeda se „plaća“ kvotom 1.50!

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara, a jedna takva je TRODUPLA OPKLADA. Možete odigrati čak tri različite igre sa jedne utakmice, pa tako na primjer ukoliko odigrate na meču Liverpool-Norwich 1&I 1-2&II 2+ (Pobjeda Liverpoola, 1-2 gola u prvom poluvremenu i dva ili više gola u drugom poluvremenu) dobićete fantastičnu kvotu 2.70! 

Djeluje više nego realno, zar ne? Troduplu opkladu možete pronaći za sve mečeve u ponudi Meridiana, uz fantastične kvote. 

ROMA – VERONA 1 (1.95) X (3.85) 2 (3.95)

Prva sezona Josea Mourinha u Romi nije prošla prema očekivanjima. Već sada je jasno da se ekipa iz prijestonice Italije neće izboriti za top4 i nastup u Ligi šampiona sljedeće jeseni, te ostaje da se vidi kakav utisak će ostaviti u završnici šampionata.

Verona je dolaskom Igora Tudora promijenila mentalitet u potpunosti i Hrvat važi za jednog od kandidata za trenera godine. Ukoliko naprave iznenađenje i osvoje tri boda na Olimpiku, imaće šansu da se uključe makar u borbu za nastup u Ligi konferencija naredne sezone.

U prvom meču ovih timova ove sezone viđeno je pet golova, a Verona je slavila pobjedu sa 3:2. Slična utakmica bi trebala da nas očekuje i večeras, a kvota na GG3+ je fenomenalnih 2.10.

Još dva zanimljiva meča Serija A nudi danas. Milan je došao u situaciju da razmišlja o osvajanju skudeta, a sljedeći rival na tom putu je otpisana Salernitana. Pobjeda Rossonera je imperativ, a kvota na njihov trijumf na ovom  gostovanju je 1.40. 

Sampdoria će do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak, a ovom kolu će na svom terenu dočekati Empoli. Prije dvije sedmice su na istom mjestu deklasirali Sassuolo sa 4:0. Ako mislite da će opet da slave pred svojim navijačima, kvota na „keca“ je sjajnih 2.30!

OSASUNA – ATLETIKO MADRID 1 (3.70) X (3.30) 2 (2.20)

Kada je Atletiko Madrid prošle sezone osvojio domaće prvenstvo, sigurno niko od navijača tog kluba nije mogao da zamisli da će tim Diega Simeonea imati ovoliko problema u ovoj takmičarskoj godini. La Liga se bliži kraju, a Atletiko sve više i više zaostaje za Barcelonom i Betisom, glavnim konkurentima u borbi za mjesta koja vode u Ligu šampiona. Nakon debakla protiv Levantea u srijedu, novi kiks protiv Osasune bi dodatno alarmirao sve ljude bliske ovom klubu. 

Atletiko je u prošlosti znao da pokaže reakciju, a ako to učini i ovaj put, kvota na dvojku je 2.20.

Real Madrid će poraz od PSG-a pokušati da preboli pobjedom protiv Alavesa što bi ih dodatno učvrstilo na prvom mjestu. Trijumf „Kraljeva“ se daje po kvoti 1.30, međutim za one hrabrije, igra 1&3+ po kvoti 1.75 djeluje kao pravi izbor.

Bundesliga i Liga 1 će se takođe igrati ove subote, pa posjetite Meridian i sastavite dobitni tiket koji će vam uljepšati ovaj vikend i dodatno napuniti novčanik.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

Back to top button