BIHFUDBAL

Borac i Banjalučka pivara i u naredne tri godine zajedno! (FOTO)

U FK Borac u svakom pogledu spremaju se za nastavak sezone u Premijer ligi BiH. Danas su klub iz Platonove ulice i Banjalučka pivara produžili saradnju. Dva najveća banjalučka brenda ići će ruku pod ruku i na tri godine.

– Vrlo brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje ugovora koji je istekao krajem prošle godine. Hvala Banjalučkoj pivari i posebno gospodinu Iliji Šetki na razumijevanju za ono što mi radimo i što nam je izašao u susret i van okvira ugovora koji smo imali, rekao je potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković.

Iznos ugovora je poslovna tajna, ali i iz Banjalučke pivare su poručili da su zadovoljni produžetkom saradnje sa šampionom BiH.

– Banjalučka pivara i FK Borac su sigurno dva najveća brenda Banjaluke, tako da je prirodno da sarađujemo i da jedni drugima dajemo podršku. Banjalučka pivara podržava sport i sve lijepe stvari koje se dešavaju u Banjaluci, kao i u cijeloj Republici Srpskoj. Posebno mi je drago što smo i mi i Borac bili uspješni u godini iza nas. Znamo da je Borac šampion i malo je falilo da ostave i dublji trag u Evropi. Takođe i Banjalučka pivara je imala uspješnu godinu, Nektar pivo je najprodavanije u BiH. Ambicije i želje su nam da izađemo u Evropu, Borac kroz fudbal, a mi osvajanjem izvoznih tržišta, istakao je Ilija Šetka generalni direktor Banjalučke pivare.

Gradski stadion gotovo u potpunosti brendiran je banerima Banjalučke pivare i Nektar piva. Čak je i jedna od loža dobila ime po Nektar pivu, a uskoro će i ona biti u potpunosti brendirana.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button