FUDBAL

Stanojević: Ne razmišljam o derbiju, Sparta je najvažnija

Trener fudbalera Partiazan Aleksandar Stanojević rekao je da će tim jako i maksimalno ući u revanš meč šesnaestine finale Ligi konferencije protiv Sparte, te da neće kalkulisati bez obzira što “crno-bijele” u nedjelju čeka derbi na “Rajku Mitiću”.

Partizan je dobar dio posla napravio u Pragu, ali mora da ga završi sutra naveče (18:45).

– Imali smo razna očekivanja i verovanja na početku sezone, ali su igrači izneli ceo period i svaka im čast na tome. Sutra bi trebalo da uživaju sa navijačima. Biće drugačija utakmica nego u Pragu. Eliminaciona je utakmica biće, dosta rizika posebno sa njihove strane. Sami smo sebi nametnuli pristisak prolaska dalje utakmicom u Pragu. Ulazimo jako i maksimalno, želimo da obradujemo naše navijače. Potrebna nam je njihova pomoć. Nadam se najboljem – rekao je Stanojević.

Poslije Sparte, u nedjelju je 166. “vječiti” derbi koji može da odredi dalji tok šampionske trke.

– Nemamo luksuz da razmišljamo o derbiju, moramo da razmišljamo samo sutrašnjoj utakmici. Ne možemo da kalkulišemo. Momci su podigli standarde, ne mogu da im kaže nemojte da uđete 100 posto. Ne razmislljamo od derbiju –  rekao je Stanojević.

Defanzivac Nemanja Miletić rekao je da želi da ekipa samo prođe dalje.

– Čeka nas teška utakmica, ne sme da nas zavara taj rezultat iz prve utakmice. Mene samo zanima samo prolaz, nije bitno na koji način, već samo da prođemo dalje – rekao je Miletić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button