FUDBALREGION

Drvarčanin u Zvezdi do ljeta 2025, nagrada za kvalitet i odanost

Drvarčanin Milan Rodić nije najveća zvijezda Crvene zvezde, ali je sigurno najkonstantniji član četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije, a danas je dobio nagradu za vjernost i kvalitet.

Sa čelnicima Zvezde postigao je dogovor da na “Rajku Mitiću” ostane do ljeta 2025. godine i to tri dana pred “vječiti” derbi koji može da promijeni mnogo toga u šampionskoj trci.

Pouzdani lijevi bek je uz golmana Milana Borjana vjerovatno najzaslužniji za veliki povratak Crvene zvezde na srpski tron i na veliku evropsku scenu. Na Topčidersko brdo je stigao 2017. godine i sve ovo vrijeme maltene sam pokrivao lijevu stranu terena.

Dijelom zbog toga što nije lako naći kvalitetnog lijevog beka. A dijelom i zato što je sam Rodić podigao standarde.

Kako saznaje “Mocart sport” Rodić će do 2025. zarađivati oko 500.000 evra po sezoni što je suma koja ga svrstava među plaćenije u svlačionici. Rodić nikada nije krio da nema problem ni da završi karijeru u Zvezdi, a čelni ljudi kluba su više puta isticali da u Srbiji, pa ni na širem tržištu, za takve pare boljeg sigurno neće naći.

I zato ugovor do 2025. Možda i do kraja Rodićeve karijere, jer tad će mu biti već pune 34 godine. Kako bilo, ugovor bi trebalo da bude potpisan koliko sutra, mada može da dođe i do odlaganja od nekoliko dana u slučaju sitnih tehničkih prepreka. Dogovor je svakako postignut, ostalo je formalnost.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button