EUROKUPOVIFUDBAL

Ivica Iliev: Možemo sa svima!

Na crno-bijeloj strani Topčiderskog brda su sigurni da imaju šta da pokažu u duelima sa Fejnordom zakazanim za 10. mart u Beogradu i 17. slijedeći mjesec na De Kajpu.

– Fejnord je velikan, u vrhu holandskog, a priznat u evropskom fudbalu. Veliku bitku bije sa Ajaksom i PSV-om za titulu. Izvukli smo jednog od najtežih protvnika, možda na papiru izgleda kao favorit, međutim, vjerujem da naša ekipa može sa svima da se takmiči. Uvijek sam optimista. I to ne hazarderski, već što su momci pokazali da su najbolji kad je najteže, rekao je Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka.

Mogli bi crno-bijeli u pripremi duela osmine finala da imaju insajdera u liku Kvinsija Meniga, ljetošnjeg novajlije iz Tventea, koji je na terenima Eredivizije vojevao sa narednim evropskim protivnikom.

– Znajući ko nam je trener siguran sam da je odmah poslije žrijeba Aleksandar Stanojević počeo da analizira rezultate i igre Fejnorda. Naravno da će Kvinsi doprinijeti savjetima i predlozima, mada je to više pitanje za struku. Ne sumanjam da će Stanojević spremiti ekipu i za taj nivo fudbala. Idemo jako, pa šta nam Bog da, istakao je Iliev.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button