BIHFUDBAL

BEZ STANOJEVIĆA NA SARAJEVO Bodiroga: Važan meč, ne i presudan

Šef stručnog štaba Leotara Miodrag Bodiroga svjestan je važnosti subotnjeg susreta na “Policama” (13 časova) sa Sarajevom, ali smatra da je ovo samo prva od 14 utakmica u kojem će njegova ekipa tražiti opstanak.

Trebinjci u nastavak sezone ulaze sa potpuno drugačijim timom u odnosu na jesen, jer je stiglo deset novajlija: Miloš Stanojević, Dušan Puletić, Nikola Dujaković, Miljan Govedarica, Stefan Santrač, Rašid Čičba, Marko Čubrilo, Mario Krstovski, Filip Arežina i Anđelo Guzijan. Samo jedan od njih, Stanojević, neće biti u kombinaciji za ovaj susret, jer još uvijek nije dobio sertifikat.

– Utakmica protiv Sarajeva samo je jedna od 14 koje nas čekaju u nastavku sezone. Sigurno je da potpuno spremno očekujemo, ali je ne doživljavamo kao meč koji je za nas biti ili ne biti. Nećemo se ni obazirati na jesen, kada je Leotar slavio na “Koševu”. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo i vjerujem da sa pozitivnim stavom i dobrom energijom može u ovom susretu ostvariti povoljan rezultat – naglasio je Bodiroga.

U kombinaciji neće biti ni povrijeđeni Zoran Milić, kao ni Milorad Mićunović, koji je posljednjih dana imao temperaturu.

– Imamo alternative za svako mjesto u timu, a kao dobar “reper” sa ovaj meč može nam poslužiti kontrolna utakmica sa Zrinjskim u kojem smo igrali neriješeno, 0:0 – dodao je Bodiroga.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button