FUDBALREGION

Plavi preuzeo “Orliće”

Mlada reprezentacija Srbije ima novog selektora! Nakon turbulentnog perioda i čestih promjena prethodnih godina, na klupu “Orlića” sjeda iskusno trenersko ime, nekadašnji šef stručnog štaba Partizana i čovjek koji je bio selektor Gane – Goran Stevanović.

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora reprezentacije do 21 godine Aleksandar Rogić nastaviće da radi kao selektor ekipe do 20 godina, dok će Stevanoviću biti poverena mlada rperezentacija.

– Rad u mladoj reprezentaciji je specifičan, to su igrači koji bi u perspektivi trebalo da budu oslonac A reprezentacije, samim tim odgovornost je velika i hvala Fudbalskom savezu na poverenju. Dolazim vrlo motivisan, nadam se da ćemo u kratkom periodu uspjeti da napravimo nešto što će predstavljati čvrst temelj za budućnost, istakao je Stevanović.

Goran Stevanović je bivši igrač Partizana, zatim internacionalac u Portugalu i Španiji, a po završetku karijere posvetio se trenerskom pozivu. Bio je prvi pomoćnik selektora A reprezentacije, tada Srbije i Crne Gore, koja je izborila plasman na Prvenstvo svijeta u Njemačkoj 2006. godine. Bio je i trener Partizana, ali i selektor Gane i Omana.

Meč mlade reprezentacija Srbije protiv Sjeverne Makedonije na programu je 24. marta na stadionu Voždovca (17,00), a pet dana kasnije na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli sledi duel sa Jermenijom (16,00).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: firearms for sale
  2. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button