FUDBALREGION

Zvezda sa “krova” na vrh, čeka se Partizan!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac u gostima 3:0 u okviru 25. kola Superlige Srbije. Ovim trijumfom crveno-bijeli su izbili na vrh tabele srpskog šampionata sa bodom i utakmicom više od Partizana, koji svoj meč igra od 17.05 u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana.

Zvezda je laganije ušla u meč, Borjan je morao da čisti nekoliko centaršuteva i da odbrani opasan udarac Miloša Pantovića, a onda su krenuli napadi gostujuće ekipe.

Pokušavali su Ivanić i Katai i bili neuspješni. U 26. minutu se zatresla prečka gola Voždovca, pošto je Katai centrirao, a Milović nesrećno zakačio loptu i lobovao svog golmana. Srećom po njega, isprečila se prečka.

Crvena zvezda do vođstva dolazi u 35. minutu. Šutirao je Mirko Ivanić iz trka, a lopta je na putu ka golu pogodila štopera protivnika Marka Ivezića i prevarila golmana Voždovca Kurtića.

U posjlednjih deset minuta prvog poluvremena Zvezda je vršila pritisak, ali se mreža domaće ekipe više nije tresla.

U 59. minutu 2:0 za crveno-bijele. Katai postiže sjajan gol iz slobodnog udarca i duplira prednost aktuelnog šampiona.

Nije se Zvezda zaustavila i u 66. minutu rešava pitanje pobjednika. Ivanić je probio po lijevoj strani, centrirao na drugu stativu i Ohi se našao na pravom mjestu. Poklonio se Zvezdin napadač i sa pet metara glavom smjestio loptu u mrežu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: you can look here
  2. Povratni ping: zweefparasol met voet
Back to top button