BIHFUDBAL

NASTAVLJA SE PRVA LIGA RS Zajić optimista pred Zvornik, lakši posao za Krupu i Slobodu

Ovog vikenda utakmicama 16. kola nastavlja se Prva liga Republike Srpske, a derbi će se odigrati u subotu od 14 časova na Gradskom stadionu u Zvorniku, gdje će nekadašnji premijerligaš Drina ugostiti jednog od najvećih kandidata za titulu Slogu.

– Očekuje nas jako teška utakmica, ali dobro smo se spremili i analizirali protivnika. Nadam se da ćemo dobru igru kroz priprmeme preneti na prvenstvo. Imamo dobru energiju i kvalitet da se nadamo pozitivnom rezultatu. Želimo u Premijer ligu, a ovo je jedna od utakmica koja će nam pokazati kako smo radili u pripremnom periodu – rekao je fudbaler Sloge Dimitrije Zajić.

Jesenji šampion Krupa na papiru ima nešto lakši zadatak jer u kanjon dolazi Borac iz Kozarske Dubice koji je imao dosta problema u pripremnom periodu, pa je u jednom trenutku bilo neizvjesno da li će uopštze nastaviti da se takmiči.

Veliki favorit je i Sloboda iz Novog Grada koja dočekuje Podrinje, dok je četvrti kandidat za sam vrh tabele Sutjeska u nedjelju ima veliiki izazov jer gostuje Omarskoj.

Parovi 16. kola: subota, 14 časova: Zvijezda 09 – Ljubić, Sloboda (NG) – Podrinje (J), Tekstilac – Željezničar Sport tim, Krupa – Borac (KD), Kozara – Alfa Modriča, Slavija – Budućnost (P), nedjelja, 14 časova: Omarska – Sutjeska.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button