FUDBALREGION

Stanković: Protiv Novog Pazara izlazi najjači tim!

Navijači Crvene zvezde sutra će slaviti 77. rođendan, a izabranici Dejana Stankovića učiniće sve da to slavlje uveličaju vrijednim slavljem protiv Novog Pazara i nastave potjeru za Partizanom.

Temperamentni strateg poručuje da neće biti nikakvih kalkulacija kada je u pitanju sastavljanje tima, što je negdje bilo i očekivano s obzorim da je meč sa Rendžersom na Ajbroksu tek u četvrtak, pa ima dovoljno vremena da se ekipa regeneriše i maksimalno pripremi za prvi meč osmine finala Lige Evrope.

– Planiram da protiv Novog Pazara izvedem najjači tim. Uspjeli smo u datom momentu ove sezone da u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenenstvu imamo 16 mečeva, da u Kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dvije u Evropi. Dvadeset utakmica momci mogu da iznesu na “leđima” sigurno. Nikada ne idemo na goleadu. Idemo da odigramo dobru, čvrstu, takmičarsku utakmicu i da izvučemo ono što najbolje možemo iz same utakmice, rekao je Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button