BIHFUDBAL

Vojnović, Mojović i Pekija u trci za najboljeg fudbalera Srpske

Lista kandidata za najbolje u fudbalu Republike Srpske u 2021. godini skraćena je na sjednici žirija koji je danas zasjedao u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske.

U svim kategorijama ostala su po trojica kandidata, a u trci za najboljeg fudbalera i nagradu “Velimir Sombolac” ostali su Aleksandar Vojnović (Borac), Nikola Mojović (Sutjeska) i Nemanja Pekija (Rudar Prijedor).

Za najperspektivnijeg fudbaler i nagradu “Srđan Кačar” boriće se Obrad Starčević (Sloga), Danilo Teodorović (Željezničar ST/Crvena zvezda) i Nikola Ćetković (Borac).

Za nagradu “Ilija Pantelić” koja se dodjeljuje najboljem fudbalskom radniku nominovani su Svetozar Кrecelj (Omarska), Radenko Vasiljević (Foča) te Miroslav Кršić (Doboj).

Oleg Ćurić (Leotar, Trebinje), Vladimir Ilić (Кrupa) i Marko Maksimović (Borac, Banjaluka) nominovani su u kategoriji najboljeg trenera i nagradu „Ilija Miljuš“, dok će se arbitri Velimir Drinić (Modriča), Miloš Gigović (Gradiška) i Damir Lazić (Brčko) boriti za nagradu “Ratko Kragulj“.

Prvi čovjek saveza Vico Zeljković naglasio je da će 11. izdanje manifestacije “Dan fudbala Republike Srpske” biti najreprezentativnije do sada.

– Svečana ceremonija ovogodišnje svetkovine zakazana je za 17. mart. Imamo dovoljno vremena da sve organizujemo na visokom nivou. Savez i “Sportski žurnal” su partneri u ovoj priči i iza nas je već deset plodonosnih godina koliko organizujemo akciju za koju mnogi smatraju da je zaštitni znak FSRS – zaključio je Zeljković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: uniccshop.bazar
  3. Povratni ping: Automated Test Platform
Back to top button