EVROPSKE LIGEFUDBAL

REZOVI U PARIZU: Odoše Leonardo i Poketino

Još jedna godina bez trofeja Lige šampiona izazvaće velike promjene u Pari Sen Žermenu. Nema dileme da su katarski vlasnici bijesni zbog eliminacije već u osmini finala i to nakon što je njihov tim imao dva gola prednosti pola sata prije kraja dvomeča sa Real Madridom.

Pehar elitnog takmičenja bilo je jedino što bi – i to možda – moglo da sačuva Maurisija Poketina na mjestu trenera. Već mjesecima priča se o nezadovoljstvu klupskog rukovodstva njegovim radom i smjeni po završetku sezone, a sada je izvjesno da će Argentinac u maju napustiti Park prinčeva. Titula u Ligi 1 premalo je za klub ambicija kakve imaju Sveci i novac uložen u ekipu megazvezda svetskog fudbala.

Neće letjeti samo Poketino, već i sportski direktor Leonardo. Naime, pisanju italijanskog Fut Merkata, Brazilca bi mogao da zamijeni Fabio Paratići. Dugogodišnji direktor Juventusa od prošlog ljeta je u Totenhemu, ali je navodno u Londonu bilo trzavica sa trenerom Antoniom Konteom tokom zimskog prelaznog roka, zbog čega se pominje Paratićijev skori odlazak iz kluba, kao i da je PSŽ već uspostavio kontakt s Italijanom.

Biće zanimljivo u Parizu…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button