EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ronaldo: Za Junajted nema ograničenja, može da pobijedi svakog

Kristijano Ronaldo, strijelac sva tri gola u pobjedi Mančester Junajteda nad Totenhemom od 3:2 u derbiju 29. kola Premijer lige, poručio je da ovaj tim Crvenih đavola može da pobijedi svaki tim protiv koga igraju.

Mnogo se prethodnih dana polemisalo zbog izostanka Kristijana Ronalda u prethodnom derbiju PL protiv gradskog rivala Mančester Sitija (1:4). Mnogi su sumnjali da je riječ o povredi, uvjereni da je slavni Portugalac nezadovoljan situacijom na Old Trafordu i da mu se više ne igra za Junajted.

Međutim, CR7 je u subotu protiv Totenhema demantovao sve kritičare. Tri njegova fantastična pogotka i važna pobjeda u borbi za Top 4 ponovo su vratili osmjehe na Teatru snova.

– Izuzetno sam zadovoljan prvim het-trikom otkako sam se vratio na Old Traford! Ništa nije bolje od osjećaja povratka na teren i pomoći timu golovima i trudom. Još jednom smo dokazali da možemo da pobijedimo bilo koji tim, sve dok naporno radimo i borimo se zajedno. Za Mančester Junajted nema ograničenja! Bez obzira na sve! Idemo, Đavoli! – napisao je Kristijano Ronaldo na instagramu.

Kristijano Ronaldo je podstigao prvi het-trik u dresu Junajteda još od 2008. godine i stigao do brojke od 807. zvaničnih golova u karjeri što mu je donijelo titulu najboljeg strijelca svijeta svih vremena.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button