EUROKUPOVIFUDBAL

MERIDIAN: NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ZA LIGU ŠAMPIONA – CHELSEA 2.20, JUVENTUS 2.30!

Posljednja dva revanša osmine finala Lige šampiona igraće se u Lilleu i Torinu. Chelsea i Juventus su favoriti za prolaz, a Meridian vam uz najveći broj igara i najveće kvote na planeti daje priliku da složite savršen tiket.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

LILLE – CHELSEA – 1 (4.10) X (3.65) 2 (2.20)

Samim plasmanom u osminu finala Lige šampiona, Lille je napravio više nego što je bilo ko očekivao prije početka sezone. U prvom duelu su poraženi sa 2:0 u Londonu i samo najoptimističniji navijači ovog kluba se mogu nadati velikom preokretu na njihovom stadionu „Pierre-Mauroy“. Hatem Ben Arfa i Burak Yilmaz su kroz karijeru znali praviti razna čuda, pa iako su daleko od svojih najboljih godina, navijači Lillea će se nadati da mogu jednim potezom promijeniti tok ovog dvomeča. Mladi Kanađanin Jonathan David je impresionirao jesenas, ali je u zadnje vrijeme pao u formi i ovo je možda prava prilika da podsjeti na sjajne partije iz prvog dijela sezone.

U posljednjih par sedmica, Chelsea je bio u potpunom fokusu evropske javnosti, ali nažalost po sve, razlozi nisu bili fudbalske prirode. Roman Abramovich je odstupio sa mjesta vlasnika „Plavaca“ i klub je u potrazi za novim prvim čovjekom. S obzirom na sve okolnosti, mora se priznati da je Thomas Tuchel uspio da zadrži fokus igrača na onome što je za njih jedino bitno i Chelsea je u posljednjih pet kola Premijer lige osvojio maksimalnih 15 bodova. Kai Havertz se nalazi u možda najboljoj formi još otkad je došao u ovaj klub, a prednost „Plavaca“ je i što Tuchel u napadu ima veliki broj igrača sposobnih da u svakom trenutku postignu gol ili naprave potez koji će dovesti do pogotka.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara, a jedna takva je DUPLA ŠANSA&VIŠE GOLOVA. Ova igra vam daje mogućnost da kombinujete dvoznak i poluvrijeme u kojem će pasti više golova.

Ukoliko na meču Lille-Chelsea odigrate 1X&2> (pobjeda Lillea ili neriješeno, uz više golova u drugom nego u prvom poluvremenu), dobićete izvanrednu kvotu 3.80!

Naravno, možete igrati i da će u oba poluvremena pasti identičan broj pogodaka uz duplu šansu, pa tako na primjer ako se na ovom meču odlučite za igru X2&1=2 (pobjeda Chelsea ili neriješeno, uz identičan broj golova u oba poluvremena), kvota je 3.90.

JUVENTUS – VILLARREAL – 1 (2.30) X (3.50) 2 (4.20)

Prvi dio sezone je bio košmaran za Juventus. Povratkom Massimiliana Allegrija, navijači crno-bijelih su se nadali da će ponovo biti glavni konkurenti u borbi za scudetto, ali to se nije dogodilo. Ne samo da nisu bili konkurentni za titulu, nego su veći dio sezone proveli van top4 i mjesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone. Ipak, pobjeda u Bergamu i slabija forma Atalante je dovela do toga da se Juventus učvrsti na četvrtom mjestu i makar bude miran po tom pitanju. Dolazak Dušana Vlahovića u zimskom prelaznom roku je drastično unaprijedio napad Juventusa, ali narednog ljeta će biti potrebna dodatna rekonstrukcija kako bi se vratili u sam vrh italijanskog fudbala.

Liga šampiona se skoro sigurno neće igrati na stadionu Villarreala naredne jeseni. Izabranici Unai Emerya se nalaze na šestom mjestu u La Ligi i jedini način da zaigraju ponovo u eliti je da osvoje ovo takmičenje, a to je sve samo ne realno. Biće veliko iznenađenje i eventualni prolaz u četvrtfinale pošto će Juventus važiti za favorita na svom stadionu. U prvom meču je završeno 1:1 što je Villarrealu ostavilo makar nadu za prolaz, ali odbrana će morati da odigra najbolji meč u sezoni kako bi zaustavila Vlahovića i družinu.

Pobjeda Juventusa se u Meridianu nudi po najvećoj kvoti na planeti – 2.05, a ako mislite da će domaćin ovaj meč dobiti bez previše problema, prelaz 1/1 po kvoti 3.05 izgleda više nego primamljivo.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Ukoliko Meridian dopunu kupite na „Duhanpromet“ trafikama, na prvu dnevnu uplatu od minimalno 10 KM, Meridian vas časti sa 20% bonusa svake subote i nedjelje u martu!

*kvote su podložne promjenama

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

6 Comments

  1. Primamljive kvote pogotovo na Juventus al ja cu isto samo na golove.

Back to top button