BIHFUDBAL

Sloboda ima priliku da se popne na vrh, Kozara izašla u susret Krupi i odgodila meč!

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada imaju lijepu priliku da bar nakratko preuzmu prvo mjesto na tabeli Prve lige Republike Srpske, jer je lider Krupa odgodila svoju utakmicu sa Kozarom.

Novograđani drže drugo mjesto sa bodom manje u odnosu na Krupljane i domaćini su posljednjeplasiranoj Budućnosti iz Pilice, koja će, po svemu sudeći, iduće sezone ponovo biti član drugoligaškog karavana.

– Želimo da nastavimo pobjednički niz. Nismo imali puno vremena za odmor nakon gostujuće pobjede nad Modričom prošlog vikenda, ali potrudićemo se da budemo spremni za ovaj duel i da u njega uđemo maksimalno – rekao je trener Slobode Duško Vranešević.

Njima se iznenada otvorila prilika da se probiju na čelo tabele i donesu dodatno uzbuđenje u borbi za titulu. A to se desilo nakon što je uprava Krupe zatražila odgađanje susreta sa Kozarom zbog velikog broja bolesnih i povrijeđenih igrača.

– Hvala rukovodstvu Kozare, kao i svim ljudima u klubu, na razumijevanju situacije u kojoj smo se našli. Jučerašnji trening obavilo je samo devet igrača, a svi ostali su zaraženi i imaju temperaturu preko 39, tako da je pitanje kad ćemo se uspjeti oporaviti i vratiti u neki normalan trenažni proces. Još jednom zahvaljujem svim ljudima iz Kozare na jako lijepom gestu i nadam se da ćemo u narednom periodu biti u prilici da im se odužimo – izjavio je trener Krupe Vladimir Ilić.

Jedan od rukovodilaca Kozare Saša Raca nada se da će utakmica biti odigrana iduće srijede.

– Pristali smo na odgađanje utakmice, jer su nam iz Krupe rekli da ih je pokosilo neko trovanje ili šta već pa ne mogu skupiti 11 igrača, tako da smo im izašli u susret. Nije kraj prvenstva pa ima još termina, jer raspored nije preopterećen. Ovo odgađanje nam ne ide baš na ruku, jer se borimo za opstanak, ali ćemo vjerovati našim sportskim prijateljima i ne daj bože da bilo kome tako nešto desi. Vjerujem da smo se ponijeli ljudski i sportski, a ako su nešto “mutili”, neka im ide na dušu – rekao je Raca.

Parovi 20. kola, srijeda, Drina – Ljubić, Sloga – Željezničar ST, Omarska – Borac, Zvijezda 09 – Alfa Modriča, Sloboda (NG) – Budućnost, Tekstilac – Slavija (15 časova), Sutjeska – Podrinje (18), Krupa – Kozara (odgođeno).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

5 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
  2. Povratni ping: 4-aco-dmt niederlande,
  3. Povratni ping: Testing Automation Tools
  4. Povratni ping: lsd blotter pacman,
  5. Povratni ping: heckler and koch pistols
Back to top button