EVROPSKE LIGEFUDBAL

I TO MOŽE DA SE DESI NIJEMCIMA Bajern zbog neviđenog propusta ostaje bez tri boda?

Fudbalski klub Bajern mogao bi da ostane bez tri boda osvojena protiv Frajburga (4:1) za zelenim stolom, jer je u jednom trenutku na ovom meču imao 12 igrača na terenu.

Niklaz Zile i Marsel Zabicer ušli su u igru u 85. minutu i trebalo je da zamijene Korentana Tolisoa i Kingslija Komana. Koman je međutim ostao na terenu jer je četvrti sudija na samforu pokazao njegov stari broj 29. Francuz od ove sezone nosi 11 na leđima, a to je zaboravila menadžerka Bajerna Katlin Kriger koja je dala instrukciju da na semaforu za izmjenu piše 29.

Koman nije napustio teren i tako je Bajern igrao sa 12 igrača nekih petnaestak sekundi.

– Zile je ušao i primjetio sam da niko nije izašao. Onda je meč nastavljen i prvo sam prebrojao igrače i onda sam to rekao sudiji. Da nisam to uradio mislim da ne bi primjetio – rekao je fudbaler Frajburga Niko Šloterbek.

Njemački mediji već pišu da bi ovo moglo da košta Bavarce pobjede. Dobro je po njih što je sve ovo trajalo kratko i što nisu recimo u tom periodu dali gol. U Frajburgu su rekli da će razmisliti o tome da li će uložiti žalbu, a za to imaju rok do ponedjeljka. Samo ukoliko ulože žalbu onda će se sportski sud Fudbalskog saveza Njemačke baviti ovom temom. U suprotnom ostaje 4:1 za Bajern.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button