FUDBALREGION

Vučelić: Sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze

Promukli glas Milorada Vučelića „na prvu” je otkrio povišenu temperaturu predsjednika Partizana, zahvaljujući „tajmingu” razgovora – „koji” minut poslije saopštenja povodom „sudijske krađe” na gostovanju Čukaričkom, pretpostavismo – i pritiska, takođe, u porastu: produkta lakrdije Novaka Simovića sa uticajem na gubitak bodova od izuzetnog značaja u šampionskoj trci.

– Bolestan sam dva dana, ali… držimo se dobro… – izusti, drugog dela rečenice „sa ubrzanjem”, čelnik Parnog valjka za Sportski žurnal.

I, poslije „sklopljenog mozaika” o odlasku Saše Ilića s Banovog brda, sjetno konstatova:

– Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze.

Pokušasmo u priču da „uključimo” Simovića, ali…

– Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je doneo uspeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smenjen s mesta šefa struke. Ne može čovek više da kaže nešto pošteno…

Gaji li predsednik Partizana nadu da tim Aleksandra Stanojevića (velike doze krivice Rikarda i drugova za 0:0 u beogradskom crno-belom okršaju) može u subotu da savlada Crvenu zvezdu i ponovo izbije u krupan kadar u borbi za titulu?

– Uvek ima nade, ali… Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne okleva, brate, nego da šutne loptu u mrežu.

„Pretvorismo se u uvo” očekujući Vučelićevu „razradu”, kad…

– Imam temperaturu dva dana, čujemo se…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button