EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kan: Da prodamo Levandovskog? Pa nismo ludi!

Fudbaleri Bajern Minhena na razočaravajući način eliminisani su u Ligi šampiona, a u evropskim medijima pojavile su se informacije da je Barselona zainteresovana za napadača Bavaraca Roberta Levandovskog, budući da je navodno „ispala iz trke“ za Erlinga Holanda.

Međutim, legendarni golman i izvršni direktor Bajerna Oliver Kan oštro je oprovrgao mogućnost da poljak napusti „Alijanc arenu“.

Očigledno je da će poraz od Viljareala usloviti neke promjene u Bajernu, ali je Kan, govoreći za „Amazon prajm“ otklonio sumnju – Levandovski ne odlazi.

– Izgleda da se trenutno održava takmičenje u tome ko će izjaviti najveću glupost u vezi sa Robertom Levandovskim. Definitvno će Robert biti kod nas sljedeće sezone. Veoma je važno naglasiti da je njegov ugovor sa Bajernom važeći do kraja sljedeće sezone. Ako nešto bude trebalo da se doda, mi ćemo to uraditi – izjavio je 52-godišnji Oliver Kan.

– Nije naš klub lud pa da razmišlja o tome da proda napadača koji daje između 30 i 40 golova po sezoni. Odavno smo počeli pregovore sa njim oko produžetka saradnje – kazao je golman koji je od 1994. do 2008. stajao među stativama Bajerna, a za reprezentaciju Njemačke odigrao je 86 utakmica.

Bajern se sada okreće obavezama u Bundesligi – trenutno su prvi na tabeli sa 69 bodova iz 29 kola, šest poena više od prvog pratioca Borusije Dortmund. Naredni meč ekipa Julijana Nagelsmana igra u nedjelju od 17.30 časova u Bilefeldu protiv Arminije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button