EUROKUPOVIFUDBAL

Klop: Emeri je kralj pehara, dajte mi malo vremena

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je zadovoljan poslije remija sa Benfikom (3:3) i plasmana u polufinale Lige šampiona.

Crveni su na „Enfildu“ ispustili dva gola prednosti, ali imali su ogromnu prednost iz prvog duela u Lisabonu i na kraju su ukupnim rezultatom 6:4 prošli među četiri najbolja tima u elitnom klupskom takmičenju Evrope.

– Onog dana kada dođemo do polufinala Lige šampiona i ja budem nesrećan, molim vas, dođite i udarite me – rekao je Klop i nastavio:

– Napravili smo sedam promjena. Zadnja linija nikad nije igrala u takvom sastavu, o svemu su mogli da odlučuju ​​detalji. Morali smo da ostanemo maksimalno koncentrisani. Nije išlo baš onako kako smo očekivali, ali to nije važno. Čak i da smo odigrali najbolju utakmicu u sezoni, plasman u finale ne bi bio bliži. Glavno da smo došli do polufinala, srećan sam.

Liverpul će se u polufinalu sastati sa Viljarealom, koji je eliminisao Bajern iz Minhena.

– Bilo bi čudno kad bih sada mogao da uradim analizu Viljarealove igre. Vidio sam njihove rezultate, igraju odlično. Nakon što su pobijedili Juventus i Bajern, zasluženo su izborili plasman u polufinale. Unai Emeri je kralj pehara, to što on radi je nevjerovatno. Dajte mi malo vremena da se pripremim – naglasio je Klop.

Prvi meč je 26/27. aprila, a revanš nedjelju dana kasnije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button