FUDBALREGION

„Gotovo prvenstvo? Svi znamo kako njihovi mediji spinuju“

Fudbaleri Partizana nisu uspjeli da pobijede Crvenu zvezdu u 167. večitom derbiju i preuzmu od velikog rivala lidersku poziciju Superlige Srbije.

Duel prvog kola „šampionske grupe“ završen je bez golova, a neriješenom ishodu više su se radovali domaći fudbaleri koji su sačuvali dva boda prednosti u odnosu na crno-bele.

„Ostaje žal velika žal, posebno zbog prvog poluvremena. Imali smo mnogo polukontri i kontri koje smo morali bolje da rešimo – rekao je kapiten Partizana Saša Zdjelar i nastavio:

– Idemo utakmicu po utakmicu. Ostaje nam da se nadamo da će Zvezda negde da kiksne. To je put kojim moramo da idemo. Sve čestitke mojoj ekipi. Bili smo dominantni i generalno bolji.

Do kraja sezone ostalo je još pet kola, ali mnogi vjeruju da je šampionska trka odlučena posle remija sa stadionu „Rajko Mitić“.

– Svi znamo kako njihovi mediji to komentarišu i spinuju. Kada smo imali pet bodova više oni su se ponašali kao da je sve OK, a kada je obrnuto. Piše se sve i svašta. Navikao sam na to da je medijska strana na njihovoj strani i nemam problem sa tim. Borim se i daću sve od sebe da na kraju uzmemo titulu – poručio je Zdjelar.

Partizan u sljedećem kolu dočekuje Čukarički, a Zvezda gostuje TSC u Bačkoj Topoli.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: dubbele of enkele plooi
Back to top button