BIHFUDBAL

Kakav preokret Rudara na “Pecari”, Sloboda srušila Leotar i stigla do zone spasa

Fudbaleri Slobode upisali su protiv Leotara (1:0) prvu pobjedu poslije 16. oktobra prošle godine i vjerovatno prebrodili sve brige oko opstanka, dok su Trebinjci ostali u vrlo opasnoj zoni naročito zbog fantastičnog preokreta Rudar Prijedor u Širokom Brijegu (3:1).

Činilo se da će “rudari” doživeti još jedna poraz i ostati na dnu tabele, ali su u posljednjih deset minuta postigli dva gola i stigli do zlata vrijedan tri boda kojm su ostali u trci za opstanak. Poveli su domaći autogolom koji je postigao Mario Sajak, ali je ekipa Srđana Marjanovića smogla snage za preokret. Prvo je kapiten Nemanja Pekija izjednačio u 80. minutu da bi četiri minuta kasnije Tomislav Knežević postigao gol za pobjedu gostiju, a u nadoknadi je ona samo potvrđena.

Sloboda je pitanje pobjednika riješila u 39. minutu kada je Mladen Veselinović iskoristio grešku golmana Miće Vukanovića i donio svim timu sedma bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja.

Sloboda sada ima 29 bodova, Leotar je ostao na 24, Rudar je na 22, dok Radnik ima 20 uz meč manje koji igra večeras u Banjaluci.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button