EUROKUPOVIFUDBAL

Klop: Imamo 2 gola prednosti, to je bolje nego prije utakmice

U svom stilu Jirgen Klop je govorio nakon prve utakmice polufinala Lige šampiona u kojoj je njegov Liverpul savladao Viljareal – Nijemac je zadovoljan, ali posebno ističe da nije još gotovo.

– Bilo je jasno da moramo samo da nastavimo sa onim što smo radili. Čim su se pojavljivali momenti u kojima se Viljareal oslobađao pritiska i na kratko, odmah su bili prijetnja. Najvećim dijelom smo se sa time nosili veoma dobro. Mislim da smo odigrali prilično dobru utakmicu – rekao je poslije meča Jirgen Klop.

– Bilo je dobro i u prvom poluvremenu, mislim da smo sve radili kako treba, noge su nas slušale i znali smo da samo treba tako da nastavimo. Da ostanemo pozitivni i koncentrisani. Za sada, sve kako treba. Ali, čeka nas i put u Španiju i pokušaćemo da dođemo do finala. Vidjećemo. Moraćemo da budemo 100 odsto spremni, fokusirani i u pravom raspoloženju za taj revanš. Imamo dva gola prednosti i to je dobro, bolje nego prije 90 minuta, prije početka utakmice, ali nismo prošli dalje. Ako nas pobjede rezultatom koji ih vodi u finale, zaslužili su, ako ne onda smo mi zaslužili – dodao je Nijemac.

Sadio Mane se izjednačio sada sa Didijeom Drogbom i dijeli prvo mjesto po broju golova koje je neki afrički igrač postigao u nokaut fazi Lige šampiona (14), a sasvim logično njegovim učinkom zadovoljan je i Klop.

– Ide mu veoma dobro. Volim kada on igra centralno, ali on može da igra i po lijevoj strani, čak i na lijevom krilu. Takođe volim i kada Diogo (Žota) igra centralno u napadu, kada tu igra Bobi (Roberto Firmino), ne treba da se držimo određene formacije kao pravila – zaključio je menadžer Liverpula.

Viljareal i Liverpul revanš će odigrati 3. maja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 주식
Back to top button