EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kin kritikovao Matića i Rangnika

Roj Kin, nekadašnji kapiten Mančester junajteda, imao je žestoke zamjerke na račun bivšeg kluba poslije meča sa Čelsijem.

Meč na Old Trafordu završen je rezultatom 1:1, ali je prava istina da se Junajted provukao i da su gosti iz Londona bili daleko bliži tome da slave. Irac je komentarišući meč imao zamjerke na račun privremenog menadžera Ralfa Rangnika što nije dao šansu mladim igračima.

Istina, Rangnik je u 90. minutu na teren uveo Alehandra Garnača, ali mu je nekoliko mladića ostalo na klupi, prije svih Hanibal Mežbri, Alvaro Fernandes i Šola Šoretire.

– Uveo je u igru Matu ponovo, tako radi posljednjih nekoliko utakmica. Imaš klince na klupi, ubaci ih! Ovo je bio kao oproštaj Mate, mislio sam da je u pitanju oproštajni meč. To je Mančester junajted, boriš se za bodove, igraš za ponos. A on je uradio u stilu, daću mu još jedan meč, pa ću uvesti Fila Džonsa i svi će aplaudirati. Tu si da bi pokušao da pobijediš u meču za Mančester junajted. Ma zaboravi na to, daćemo mu još 20 minuta jer ide za nekoliko nedjelja, a zapravo su neki trebalo da odu još prije dvije godine – izjavio je Kin.

Šokirala ga je i izjava Nemanje Matića posle meča kako je “tim napredovao u odnosu na neke prethodne mečeve”, ali prije svega to o čemu je pričao.

– Bila je čast, ponos igrati za Mančester junajted pet godina. Ostala su još tri meča, Junajted će vječno ostati u mom srcu, zajedno sa Čelsijem, jer sam igrao i za Čelsi. Bila je čast biti dio svega toga – rekao je između ostalog Matić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: unicvv
Back to top button