BIHFUDBAL

PRVA LIGA RS Derbiji u Doboju i Bijeljini odlučuju trku ili je dodatno komplikuju

Poslije utakmica 26. kola Prve lige Republike Srpske, koje će se igrati u subotu od 16.30 časova, mogla bi biti mnogo jasnija situacija na samom vrhu tabele, jer će biti odi-grana dva velika derbija.

Jesenji šampion i lider Krupa pokušaće da zadrži ili uveća prednosti nad Slobodom iz Novog Grada na gostovanju kod trećeplasirane Sloge. U slučaju pobjede tima sa stadiona “Luke” sama završnica šampionata bila bi i te kako zanimljiva, jer bi se izabranici Zorana Ćurguza lideru primakli na samo dva boda zaostatka.

Drugi derbi biće odigran u etno-selu Stanišići, gdje će Zvijezda 09, koja je poslije dva uzastopna poraza ostala bez šansi za titulu, ugostiti Novograđane. Sigurno je da će domaći sastav htjeti da se iskupi za dva posljednja loša rezultata, a gostima je u igri samo pobjeda.

U ostalim susretima 26. kola, koji se igraju u istom terminu, sastaju se: Drina (Z) – Borac (KD), Podrinje (J) – Budućnost (P), Ljubić – Slavija, Sutjeska – Kozara, Omarska – Tekstilac, Željezničar Sport tim – Alfa Modriča (3. maj, 17 časova).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
  2. Povratni ping: Web Hosting
  3. Povratni ping: 다시보기
Back to top button