EUROKUPOVIFUDBAL

Viljareal protiv Liverpula u nemogućoj misiji

Fudbaleri Viljareala od 21.00 na svom stadionu El Madrigalu dočekuju Liverpul u revanš utakmici polufinala Lige šampiona.

Redsi su u prvoj utakmici na svom terenu slavili 2:0 i tokom svih 90 minuta bili bolja ekipa, tako da se španskom klubu ne daju velike šanse za plasman u finale.

– Treba da odigramo savršenu utakmicu da bismo se plasirali u finale. Liverpul je bio bolji u prvoj utakmici, pored postignutih golova je napadao i prijetio, međutim naša odbrana je bila dobra. Sada im moramo pokazati da su na našem terenu, da mi budemo ti koji se pitaju – rekao je trener Viljareala Unai Emeri.

S druge strane, trener Liverpula Jirgen Klop, ističe da se ne treba baviti prošlom utakmicom, bez obzira što je njegova ekipa slavila.

– Treba ignorisati rezultat iz prve utakmice, moramo sebi reći da je ovo samo jedna utakmica i da je moramo pobijediti. Oni će da nas napadnu sa svime što imaju. Žele da dođu do pobjede. U ovom trenutku, ovo je najvažnija utakmica koju možeš da igraš ako želiš plasman u finale – a mi želimo – rekao je Klop.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button